Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Nick: Pever
Lv: 76 i 52% jednak stale rosnie i nie zamierzam sie zatrzymywac xd
Repytacja: 126275 przywodca, wiem mizernie to wyglada, jednak zamierzam sie tez za to wziac xd
Karty specjalisty
Sp1 +14 99j
Sp2 1j
Sp3 +9 99j
Sp4 +13 99j
Sp5 +12 99j
Sp6 +14 99j
Sp7 brak ;(
Sp8 brak
Eq:
Flamberg 70lv u7+8
Balista 72lv u6+7
Krysztalka 70lv u7+8
Dlaczego chce dolaczyc do fam?
Moim zdaniem jest prze mila atmosfera, co znaczy ze juz u was bylem zarzad waszej fam bardzo fajnie pracuje w celu rozwiniecia rodziny, co nie mozna powiedziec o wszystkich rodzinach na tym serwerze
Ale najwazniejsze to, ze jest sporo sympatycznych osob ,z ktorymi mozna bardzo fajnie spedzic czas
Poprzednia fam
BlackFeathers lub cos takiego fam byla okej, jednak zarzad kiepsko sie spisywal jezeli chodzi o urozmaicenie gry i przez to bylo tez malo dostepnych osob, chociaz fam wydawala sie liczna
Imie : Mateusz
Wiek 17lat
Cos o sobie
Jak juz mowilem mam na imie Mateusz i chodze do LO na mat-fiz, co swiadczy ze nie lubie sie rozpisywac, a mysle i dziala punktowo, co po jakims czasie mozecie zauwazyc coz moge wiecej powiedziec, sami tez musiscie mnie poznac
Aktywnosc
Na co dzien jestem praktycznie codziennie, chociaz jak kazdemu zdazaja sie dni wolne od komputera, z roznych przyczyn, jednak pozostaje przy opinii aktywny
Nastawienie do glacy
Glaca sama w sobie kiedys byla bardzo fajna forma zabawy, jednak teraz jest to miejsce, na ktore nie lubie chodzic z racji wyokich lv odpalonych tylko dlatego zeby nie padac :x teraz chodze tam jedynie na rajdy, chociaz czasem zdarzy mi sie glacowac xd
Kontakty:
Frodo1 moze nie z tej postaci, ale na pewno mnie kojarzysz xd
Po za tym mam zamiar poznac cala famke, wiec bedzie ich sporo xd (o ile pozytywnie rozpatrzycie wniosek)
Ps dzieki za poswiecony czas na przeczytanie, moze nie jest to z gormej polki, jednak wiedzcie staralem sie mam nadzieje, ze do zobaczenia w grze xd
zarzad waszej fam bardzo fajnie pracuje w celu rozwiniecia rodziny
Zapewne nie chodzi tu o mnie xD
Jak dla mnie bardzo fajne podanko. Jestem na TAK
Na tak, Just też Cie zna!
<----Ten Avatar
Tyn Avatar *-*
Co nie?
Jestem na Tak :3
Możesz zgłosić się do zarządu w Najbliższym
Czasie *-*
PS. Bardzo ładne i porządne podanko
Strony: 1